duminică, 24 februarie 2013

UltraISO - program pentru facut cd/dvd/ iso

Ultraiso iso burner arde cd dvd        UltraISO ofera posibilitatea de a crea fisiere-imagine ISO ce pot fi apoi inscriptionate pe un CD/DVD. Fisierele-imagine ISO contin in intregime datele de pe un CD/DVD sau unitate de disc fixa. UltraISO iti permite sa creezi fisiere ISO pe care le poti inscriptiona mai apoi de cate ori vrei, folosind functia interna de inscriptionare de CD-uri/DVD-uri, sau o alta aplicatie cum ar fi VirtualCD sau Nero. Poti in orice moment sa editezi aceste fisiere ISO create si sa extragi din ele fisierele de care ai nevoie. Cu UltraISO poti sa extragi, sa creezi, sa editezi si sa convertesti imagini de CD/DVD.
      DOWNLOAD


Pentru a activa acest program folositi aceasta licenta !
ULTRAISO:

Name: UW-Madison Executive Education
Code: 1519-E287-A828-A24A

joi, 21 februarie 2013

far cry joc gratis free
         Un erou accidentale se află la o distanţă paradis tropical, în cazul în care un nebun joacă Dumnezeu; inginerie diverse specii de creaturi îmbunătăţită pentru a înlocui ceea ce el consideră că este o genetice mort-end ... omenirii. Jocul este stabilit în jur de 2020 de pe un set de tropicale insulele din Pacific. Şi are un puternic simt tropicale-paradis, Scenic în salon de frumusete, dar, porturile o teribilă ameninţare. Este un amestec de junglă / primar / next-gen şi tehnologie. Ca jucătorul va aflati atras într-un complot secretor implică secrete de echipamente de cercetare, cu oameni de ştiinţă implicaţi în cercetare-militare genetice, un secret "de securitate" de mercenari vigoare, şi, avansat net generaţie armament şi echipamente.
            DOWNLOAD

Delta force 2 Joc Download gratis free

            Caracterizată de peste 40 de bogate în conţinut multiplayer maps, DFX2 sprijină cinci din cele mai populare tipuri de joc: Deathmatch, Team Deathmatch, Team Regele a Hill, Captură de pavilion, şi Flagball. Fiecare hartă detaliată va avea ceva de-a seduce toate FPS fani, de la mare, vehicule grele pentru a battlefields mici, concentrate angajament zone. De NovaWorld ™ comunitare permite fiecare element al DFX2 jocului, de la balistică sporită la inovatoare în interiorul vehiculelor Spawn sistem, care urmează să fie coordonate cu atenţie, pentru a susţine o complet echilibrat experienţă în cazul în care munca în echipă este mult deadlier individuale de foc şi, în DFX2, inteligenţă şi creativitatea este recompensat la fel de mult ca fast-tic nervos reflexe.
        DOWNLOAD

marți, 19 februarie 2013

Cars- GAME DOWNLOAD


       CARS GAME JOC DESCARCA GRATUIT FREE
       Star – maşina de curse, Lightning – fulgerul McQueen şi incomparabilul Mater – maşinuţa de tractări auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante în “Cars ″, atunci când călătoresc peste mări pentru a concura în primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapidă maşină din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o mulţime de gropi, ocolişuri şi surprize hazli, atunci când Mater este prins într-o aventură intrigantă de spionaj internaţional.
DOWNLOAD

Need for Speed: Underground 2 DOWNLOAD


  

      Need for Speed: Underground 2 este un joc video de curse cu mașini lansat în 2004 .Povestea se desfășoară în același oraș, Bayview, ca și în precedentul joc din serie. După ce jucătorul devine cunoscut primește un apel de la Caleb (un șofer violent cu tatuajul Morții pe mână). Jucătorul se întalnește cu Caleb, care îi distruge mașina. Samantha atunci îl sfătuiește pe jucător să se ducă în Bayview. Ajuns, jucătorul livrează un Nissan 350Z unei șoferite pe nume Rachel, care controlează tot ce se întâmplă în Bayview.
DOWNLOAD

vineri, 15 februarie 2013

Bani pe net

         Salut va arat cum am facut bani din LIKE pe FACEBOOK. Pana acum am scos o plata de 15 EURO si una de 20 EURO cu foarte putin efort cateva minute pe zi.
 
    1 LIKE = 2-10 Centi @ FACEBOOK
    1 FALLOW= 1-3 Centi @ TWITTER
    1 VIZIONARE @ YOUTUBE  0.4 CREDITE
    1 VIZIONARE @ TRAFIC 0.4 CREDITE 



           ID: maryus_2h / SKIPE: maryus2h / TEL: 0751334148
           Nu ezita sa ma contactezi pentru mai multe intrebari.

Ghid: 1. Te inregistrezi pe site.
          2. Sincronizezi contul cu aplicatia de pe site.
          3. Dai LIKE-URI/FALLOW si esti platit.



joi, 14 februarie 2013

Site de promovare romanesc traficanti.ro

         Traficanti este un site romanesc de promovat afaceri, situri, pagini de facebook, pagini de twitter, trafic, vizionari de filme, likuri. Acest site este de incredere si foarte usor de utilizat.


Traficanti.ro

       Poti castiga si bani cu acest site. Esti platit ca sa vezi reclame. Ca user al acestei comunitati va  recomand cu inceredere acest site. Eu mi-am promovat contul de twitter si pagina de facebook.
Link de register : TRAFICANTI.RO

luni, 11 februarie 2013

CRASH DAY - Joc masini

       
       Crashday imbina elemente din jocuri de actiune ca Burnout, Stuntman, Destruction Derby, Flatout, Track Mania, Tony Hawk si Carmageddon. Cu un engine grafic impresionant, jocul ofera imagini spectaculoase, spatii de actiune deschise si masini cu un design uimitor.
                             DOWNLOAD

duminică, 10 februarie 2013

Lista servere Counter Strike 1.6

Serverul public de counter-strike 1.6 al comunitatii PROMNS .
www.Game-State.eu
Serverul public de counter-strike , Deathrun Mode al comunitatii PROMNS .
www.Game-State.eu
Serverul public de counter-strike , cu modul Zombie
www.Game-State.eu
Server TEAM SPEAK 3
www.Game-State.eu

Spiderman 3 - Joc

     The Amazing Spider-Man reuseste cu succes sa capteze atentia fanilor inca din primele minute. Nu trebuie sa fii fan ca sa iti placa noul Spider-Man, el te va cuceri imediat prin combinatia perfecta dintre inteligenta, ezitare, umor si curaj pe care Andrew Garfield a reusit sa o redea pe marile ecrane.
          DOWNLOAD

sâmbătă, 9 februarie 2013

Midnight Club 2- Joc masini

Midnight Club II este continuarea jocului Midnight Club, publicat pentru PlayStation 2, Xbox și PC. Jucătorii pot face curse prin orașele Los Angeles, Paris și Tokyo, repectiv. În acest joc, se pot observa in orașele în care jucătotrul face curse și monumente și clădiri cunoscute. de exemplu în Los Angeles se poate observa indicația Hollywood-ului, Capital Records Tower și Los Angeles River. La fel și cu orașul Paris unde putem observa un monument cunoscut al acestuia, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf și catedrala Notre Dame. Tokyo, este un oraș cu alei înguste, și în schimb conține Sala Tokyo City, Turnul Tokyo și Templul Asakusa Kannon. Vehiculele din acest joc, sunt asemănătoare cu cele din lumea reală, cum ar fi Jersey XS, care este asemănătoare unei Dodge Viper, Victory, care este asemănătoare unui Aston Martin Vanquish, și Veloci, care este asemănătoare unui Saleen S7. Actualul Saleen S7 a fost folosit in Midnight Club 3 ca o mașină existentă         DOWNLOAD

REVOLT - Joc masini


.

  Revolt (Re-Volt) este un joc mai vechi cu masinute teleghidate, ma jucam mai acum cativa ani in salile de calculatoare din oras, mai ales in mod multiplayer. Practic, conduci o masinuta teleghidata incercand sa termini primul cursele care ti se dau, folosindu-te de armele pe care le iei in timpul cursei, ca sa ii incetinesti pe ceilalti – aici intra rachete, baloane cu apa,  camp electric, dinamita, balti de ulei, bile de bowling etc. si un supliment care iti da mai multa energie astfel incat iti mareste viteza.
DOWNLOAD 1 
DOWNLOAD 2

Pocket Tanks - Joc

Caracteristici:  Singleplayer și Multiplayer (2 jucători de la același PC)
Versiune deluxe : Puteți alege din meniul armele care doriți sa atacati adversarul.
Instructiuni de instalare: Trebuie doar să rulați Pocket.Tanks.Deluxe.v1.1 + 0.11 Expansions.exe.. și urmați instalarea ,nu necesita activare.
Sistem de operare: Windows 7, Vista, XP, 2000, 98, Me, NT.
          DOWNLOAD

joi, 7 februarie 2013

Dota 2 - Invitatie gratuita

      Va pot da invitatii la Dota 2 . Dupa cum bine stiti Dota 2 fuctioneaza pe baza de invitatii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa comentati la aceasta postare cu adresa de email pe care vreti sa primiti invitatia . 

ZUMA - DOWNLOAD

        Zuma este un joc puzzle rapid dezvoltat de PopCap Games. Acesta poate fi jucat gratuit online pe mai multe site-uri web și poate fi achiziționat pentru diferite platforme, inclusiv PDA-uri, telefoanele mobile și iPod. O versiune îmbunătățită, numit Zuma Deluxe, este disponibilă pentru achiziționare pentru Windows, Mac OS X În 2004 Zuma a fost numit de RealArcade jocul anului.  Zuma se joaca doar cu mouse-ul, unde trebuie sa nimeresti mai mult de trei bile de aceeasi culoare pentru ca ele sa dispara si sa primesti puncte.   DOWNLOAD

miercuri, 6 februarie 2013

Minecraft - Creeaza propria lume

      Despre Joc: Minecraft este un joc de construit dar nu doar atat, trebuie sa cauti,sa explorezi,sau se mai poate numi si un joc de creativitate.Trebuie sa supravietuiesti in acest joc si sa-ti creezi tot ce se poate precum case , mine , etc.
       După ce intrati in joc bifați Force Update iar la cămpul username va scrieți numele cu care vreți să jucați. (fără semne de genu: $_£"%/&% etc.) și apăsăm Enter Game. DOWNLOAD

Mozila Firefox - Browser

             Download cel mai util browser de internet, mozila firefox free download, descarca in mod gratuit. Mozila firefox ofera posibilitatea instalarii de plugin-uri in mod gratuit, personalizare proprie, cat si Mozzila Firefox in limba romana. Zeci de motive pentru care sa-ti instalezi browserul Mozzila Firefox: nu intampini errori sau bug-uri (asta in cazul in care nu intri pe site-uri cu virusi). browserul este stabil, nu se inchide de unul singur mozilla firefox este al doilea pe piata globala ca browser dupa internet explorer (avand in vedere ca internet explorer-ul este preinstalat odata cu windows-ul) Firefox ofera diverse facilitati pentru navigarea pe internet, cum ar fi navigarea in siguranta avand un sistem de protectie împotriva phishing-ului si al spyware-ului..                                      
                                                                          DOWNLOAD

marți, 5 februarie 2013

CRAZY TAXI 3

               Despre Joc: Crazy Taxi 3 este un joc de actiune mai mult ce face parte din categoria “ jocuri cu masini ” produs de Hitmaker si distribuit de Sega pe data de 28 februarie 2004 pentru Microsoft Windows si Xbox. Este al 4-lea joc din cele 6 ale seriei Crazy Taxi dupa Crazy Taxi(arcade), Crazy Taxi(console) si Crazy Taxi 2 si este un joc foarte indragit de cei impatimiti al curselor nebunesti in care adrenalina va fi la maxim.

DOWNLOAD

TrackMania - Joc Foarte dragut cu masini

          TrackMania oferă jucătorilor o experienţă plină de adrenalină, cu sărituri demente, drifturi controlate şi viteză excesivă. Condusul în Canyon este ca alergatul pe o sârmă de echilibrişti, numai cei neînfricaţi vor reuşi. Depăşeşte cu mult jocurile de curse tradiţionale cu o lume complet personalizabilă, plină de curse generate de jucătorii înşişi! Cu bucle, curse pe pereţi, rampe şi o multitudine de alte cascadorii, fii pregătit pentru cursa vieţii tale!
     DOWNLOAD

Free Video Cutter - taie video

         Descărcare gratuită de Free Video Cutter
Free Video Cutter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să taie fișiere de video.
Free Video Cutter este folosit în special pentru a decupa și extrage părți din fișiere de video.
Free Video Cutter permite să selectezi poziția de start și de sfârșit și să alegi formatul de ieșire dorit.
Free Video Cutter este o aplicație ușor de folosit.

DOWNLOAD

Adobe Flash Player - Ultima versiune

        Adobe Flash Player asigură o experienţă inter-platformă consistentă, extinzând performanţa şi caracteristicile avansate spre un număr extrem de mare de programatori şi utilizatori. Adobe Flash Player iti permite sa vizualizezi continutul web interactiv ca si: jocuri, afaceri, prezentari, reclame. Pachetul include doar Flash Player. Programul Ruleaza fisiere doar prin intermediul browser-ului de web. Adobe Flash Player este denumirea plug-in-ului de la Macromedia pentru redarea continutului FLash din paginile Web. Adobe Flash Player le permite utilizatorilor nu numai să vizualizeze filme Flash, ci şi să ruleze jocuri Flash pe computer.
     DOWNLOAD

League of Legends -LOL

Categorie: Jocuri Multiplayer
Specificatii: Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Descriere: League of Legends combina ideea de strategie privind apararea bazei cu fantezia unui MMORPG si obtine un joc de strategie multiplayer online. Jocul este jucat online in doua echipe de cate cinci. Fiecare echipa are o baza inconjurata de o multime de turnulete de protectie. In afara acestei zone este teritoriul echipei adverse. Fiecare jucator controleaza un campion ce beneficiaza de diferite caracteristici. League of Legends este controlat destul de simplu prin intermediul tastaturii si a mouse-ului, desi exista o multime de vraji si atacuri speciale pe care le poti utiliza in timpul jocului. Ideea jocului este sa acumulezi experienta, aceasta iti va oferi accesul la mai multe vraji si atacuri speciale cu care vei putea face diferenta in joc. Jocul are un stil atractiv si este similar lui World of Warcraft. Sunetul este bine facut si grafica este in acceasi masura. Toate acestea fac din League of Legends un joc fantastic gratuit!
  DOWNLOAD

luni, 4 februarie 2013

Mortal Kombat Projects- Joc epic

In 1992 un joc de bataie numit Mortal Kombat a fost lansat, oferind o grafica inovatoare si miscari de lupta spectaculoase pentru acea vreme.     Succesul pe care l-a avut jocul la vremea respectiva a determinat lansarea a numeroase titluri ulterioare. Cativa fani ai lui Mortal Kombat au decis sa creeze o versiune complet gratuita a acestui joc. Jocul respecta gameplay-ul original si are toate personajele ce au aparut in seriile precedente. Mortal Kombat Project are mai mult de 30 de caractere ce au fiecare propriile miscari speciale pe care le poti descoperii prin combinatiile de taste. Daca esti un impatimit al luptelor, merita cu siguroanta sa incerci acest joc!

 DOWNLOAD

WinRAR 4.20 - Cel mai bun arhivator


WinRAR este un puternic manager de arhive. Utilitarul oferă un suport complet pentru tipurile de arhive RAR si ZIP, decomprimă însă şi tipurile 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z. O parte din capabilităţile WinRAR sunt: compresie puternică, creare volume, criptare, modul auto-extractor şi facilităţi pentru copii de siguranţă.

WinRAR este un manager de arhive puternic, ce poate fi testat gratuit. Acesta poate face backup de date şi reduce dimensiunea ataşamentelor e-mail, decomprimă fişiere RAR, ZIP şi alte fişiere descărcate de pe internet.

DOWNLOAD

Free Easy CD DVD Burner 5.1.0


Cu acest program poti scrie CD/DVD foarte usor . Puteti face CD/DVD audio/video . Este un program gratuit si foarte util. Acest program de ardere este foarte simplu si se bazeaza doar pe functiile de baza de care aveti nevoie la scrierea informatiilor.

DOWNLOAD

Counter Strike 1.6 - FREE

Categorie: Jocuri Actiune
Pret: Gratis
Platforma: Windows 98/ME/NT/ 2000/XP/2003
           Descriere: Counter Strike 1.6 ultima versiune a celui mai cunoscut joc FPS (first person shooter). Pe departe acest joc este cel mai popular joc de impuscaturi din lume. Scopul este sa intri in echipa Counter sau in echipa Terrorist si sa te lupti impotriva echipei rivale alaturi de alti jucatori. Echipa care ramane cel putin cu un jucator in viata este cea care castiga! Mult succes in acest celebru joc de impuscaturi!
      DOWNLOAD

Metin 2 - MMORPG

Categorie:  Jocuri Actiune, Jocuri Multiplayer, Jocuri RPG

Descriere:  Pentru o perioada indelungata, prezenta Zeului Dragost a protejat regatele de pericole. Dar acum, aceasta lume fascinanta este in pericol: impactul pietrelor metin au lasat rani adanci in regate si au nascut haos si distrugere peste tot. Un razboi pe viata si pe moarte a inceput intre regate. Animale salbatice s-au transformat in adevarate bestii nemiloase si setea de sange a inviat demonii. Misiunea ta este sa devi un maestru al artelor martiale si sa protejezi tara si locuitorii de pericole.

  DOWNLOAD

MP3 CUT - Taie melodiile mp3

MP3 Cut e o unealta gratuita care permite transformarea fisierelor MP3 in tonuri de apel pentru telefonul mobil sau sunete pentru Windows. MP3 Cut permite taierea unei bucati dintr-un MP3 pentru a o folosi ca ton de apel. De asemenea suporta conversia sunetelor in formatul WAV pentru a fi folosite in Windows. Este un program gratuit, rapid si eficient.
  DOWNLOAD

KMPlayer - Cel mai bun player si codec

KMPLAYER Korean media si DVD Front-End Player Un excelent player video si audio care se poate descurca cu o multime impresionanta de formate de fisiere, de regula chiar fara instalarea unor altor codecuri. Interfata in romana ascunde nenumarate meniuri complexe pentru cei cu pretentii. Suporta bineinteles si teme. Suporta o multime de formate de fisiere.
  DOWNLOAD