Postări populare

miercuri, 26 iunie 2013

Call of Duty 2 DONWLOAD FREE

             Call of Duty 2 este un joc first-person shooter produs de către Infinity Ward și distribuit de către Activision. A apărut pe 25 octombrie 2005 pentru Microsoft Windows și pe 22 noiembrie 2005 pentru Xbox 360 în Europa, America de Nord și Australia.
     
Acțiunea jocului este plasată în timpul celui de-al doilea război mondial și este experimentată din perspectiva a patru soldați, unul din Armata Roșie, unul din Armata Americană și doi din Armata Britanică.

            Mecanica jocului  

       Jucătorul se poate ghemui, poate sta în poziția culcat, deasemenea poate escalada ziduri joase și alte obstacole. Jucătorul poate căra două arme în același timp, acestea putând fi schimbate cu alte arme găsite pe câmpul de luptă, deasemenea mai pot fi cărate patru grenade cu fragmentare și patru grenade fumigene. Jucătorul poate folosi cătarea armei pentru mai multă precizie. O busolă prezentă în interfața jocului arată inamicii, aliații, precum și calea ce trebuie urmată de jucător pentru a îndeplini obiectivele. În unele misiuni jucătorul poate controla un tanc.

DOWNLOAD LINK 1(Torrent)
DOWNLOAD LINK 2 (Torrent)
DOWNLOAD TRAINER(misiuni deblocate/arme/etc)
DOWNLOAD UTORRENT       (Program pentru descarat de pe torrent)

ORIGINAL CD KEY IS:XEZL-GZWX-XQZG-GRGU-EEFC

WORKS 100%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu